Voor meer C, helpt u ons mee, we gaan voor twee.

Poster plakken.JPG
Door Andries Otter op 16 oktober 2021 om 21:23

Voor meer C, helpt u ons mee, we gaan voor twee.

verkiezingsfonds

Een mooie uitdaging. Op woensdag 16 maart 2022 zijn er weer de verkiezingen voor de gemeenteraad. Wij doen mee met de verkiezingen in Ooststellingwerf en hopen dat we van één naar twee raadszetels gaan. In Weststellingwerf ontbreekt het aan voldoende actieve leden en kandidaten om daar mee te doen met de verkiezingen.

Om de standpunten van de ChristenUnie in de gemeente Ooststellingwerf onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk inwoners, willen we als bestuur, fractie, kandidaten en u als leden van de ChristenUnie een goede campagne voeren. De campagne voor de verkiezingen is al begonnen. Het zoeken naar nieuwe kandidaten, schrijven van een verkiezingsprogramma is een kleine greep uit het vele werk dat er voor de verkiezingen moet worden uitgevoerd.

Daarom wordt er vanuit het bestuur een dringend beroep op u gedaan om samen met ons de schouders te zetten onder deze campagne. Dat kan op vele manieren. Eén daarvan is het verkiezingsfonds. Voor dit verkiezingsfonds is geld nodig, wij schatten ongeveer 2500 euro.

U kunt bijvoorbeeld denken aan: de kosten voor het organiseren van verkiezingsactiviteiten, drukken van folders, posters en het plaatsen van advertenties. Wij hopen dat u ons wilt steunen met een gift, zodat wij als bestuur alle campagneactiviteiten kunnen uitvoeren.

Het overmaken van uw bijdrage kan op IBAN: NL79 RABO 0325 8163 95 ten name van “ChristenUnie De Stellingwerven” onder vermelding van “verkiezingsfonds 2022”. Het is ook mogelijk een bijdrage per maand of kwartaal over te maken.

Labels: , ,